Стара Загора, бул. Христо Ботев 113, вх.Б, ет. 1, ап. 19, тел./факс: 042/620 111, Моб.: 0887/ 704 291; 0886/ 301 393

Термотрансферен печат

Рекламен център Белжи разполага с етикетен термотрансферен принтер от висок клас, подходящ за печат на:

  • Големи серии ролкови етикети
  • Текстилни етикети за маркиращи клещи
  • Текстилни етикети от тафта и сатен
  • Пълноцветен печат наетикети